Kızını öldüren anne ağlamaktan ifade veremedi!

/ Kaynak: İHA
Kızını öldüren anne ağlamaktan ifade veremedi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da kendisini bıçaklayan kızını merdaneyle döverek öldürdüğü iddia edilen annenin kapsamlı ifadesi, sürekli ağladığı için alınamadı.

Ana-kız arasında vahşetle sonuçlanan tartışmanın asıl nedenini, ölen kızdan alınan kan örnekleri belirleyecek. nbsp;
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Acar-Soy Sitesi D Blok'ta meydana geldi. Yasemin Y. (24) kendisine para vermediği gerekçesiyle tartıştığı annesi Sübiye Y.'yi (42) bacağından bıçakla yaraladı. Bunun üzerine mutfakta bulunan merdaneyi eline alan anne Sübiye Y., kızını döverek öldürdü. Olayın ardından polise ihbarda bulunan anne, ekiplere teslim oldu. nbsp;Sürekli gözyaşlarına boğulduğu için kapsamlı ifadesi alınamayan anne Sübiye Y., vahşetle sonuçlanan tartışmanın kızının önce sigara, ardından da uyuşturucu parası istediği için başladığını anlattı. Sabaha kadar nezarette gözyaşlarına boğulan Sübiye Y.'nin çelişkili ifadesi ise polisi kuşkulandırdı. 2 çocuk annesi kadının telefonla yaptığı son görüşmeler mercek altına alındı. Polisin şüpheli bir görüşmeye rastlamadığı öğrenildi. nbsp;Olayla alakalı ifadesine başvurulan baba Hilmi Y. ise kızının uyuşturucu kullanmasının kesinlikle mümkün olmadığını söylerken, tartışmanın gerçek nedeninin bu olup olmadığı ölen kızın kanında uyuşturucu aranarak netlik kazanacak. nbsp;Bu arada genç kızın cesedi, adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bilecik'in Pazaryeri ilçesine gönderildi. nbsp;
Anne Sübiye Y.'nin biraz daha sakinleştikten sonra ifadesi alınarak adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...