Kış erken geldi! Termometreler sıfırın altına düştü, camlar buz tuttu

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Kış erken geldi! Termometreler sıfırın altına düştü, camlar buz tuttu

YAŞAM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Eylül ayının sonu yaklaşırken kış kendini doğu illerinde yavaş yavaş hissettirmeye başladı. Ardahan'da termometreler eksi 1 dereceyi gösterdi, araçların camları buz tuttu.

Eylül ayının sonu yaklaşırken yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinde ve üzerinde seyretmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde birçok kentte sıcaklıkların biraz daha artacağı belirtilirken, doğu bölgelerde ise kış yavaş yavaş kendisini göstermeye başladı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Ardahan'ın Göle ilçesinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde eksi 1 derece olarak ölçüldü. Kentte araçların camları buz tutarken, vatandaşlar da soğuktan etkilendi.

Sabah erken saatlerde dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, bir taraftan araçlarının camlarındaki buzları temizlerken, diğer taraftan da araçlarını çalıştırarak içerisini ısıttı. Kışın erken geldiğini ifade eden vatandaşlar, kış hazırlıklarını başladıklarını kaydetti.

SICAKLIKLAR ARTACAK, ÇÖL TOZU KAPIDA

Öte yandan 5 günlük hava tahmin raporunu paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde sağanak beklendiğini, Cuma ve Cumartesi günleri ise yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normalleri üzerine çıkacağını duyurdu.

Meteoroloji kaynakları ise Basra'dan gelen sıcak hava dalgası ile birlikte Cuma günü Suriye'den çöl tozları geleceğini belirterek, il il uyarıda bulunular.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...