Kırşehir'de korkunç kaza, 2 ölü 13 yaralı

/ Kaynak: CHA
Kırşehir'de korkunç kaza, 2 ölü 13 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Kırşehir'de bir minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkıp ağaca çarptı. Kazada 12 ve 6 yaşlarında iki çocuk hayatını kaybetti.

Kırşehir'de, tarım işçilerini taşıyan minibüsün ağaca çarpması sonucu 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Kaza, Kırıkkale - Kırşehir karayolu üzerindeki Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu binası önünde meydana geldi. Ankara'dan Mardin'e gitmekte olan Kamil Çelik'in (36) idaresindeki 21 EK 284 plakalı minibüs, henüz bilinmeyen bir sebeple yoldan çıkarak ağaca çarptı. Minibüste bulunan Hüseyin Çelik (12) olay yerinde, yaralı Yasin Çelik (6) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralıların isimleri ise şöyle: Abdurrahman Çelik, Nofa Çelik, Hasan Çelik, Güneş Çelik, Ayşe Çelik, Burak Çelik, Yasin Çelik, Sultan Çelik, Yunus Çelik, Kader Çelik, Seher Çelik, Yasemin Çelik ve Mehmet Nezir. Yaralılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Minibüsteki kişilerin, Ankara'da tarım işçisi olarak çalışan iki ailenin fertleri olduğu, Mardin'e gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi. Yol bir süre trafiğe kapatıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...