Kimya fabrikasında feci ölüm! İşçi kazana düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kimya fabrikasında feci ölüm! İşçi kazana düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tuzla'da bir kimya fabrikasında çalışan işçi içi boş haldeki kum silosu kazanını temizlerken aniden içine düştü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler kazana düşen işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Tuzla Deri Organize Yan Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren kimya fabrikasında çalışan bir işçi geçtiğimiz günlerde saat 17.00 sularında içi boş haldeki kum silosu kazanını temizlemek için harekete geçti. Temizleme görevini yaptığı esnada dengesini kaybeden işçi Abdullah İnce kazanın içine düştü. Yaşanan iş kazası sonrası diğer fabrika işçileri polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazana düşen işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kimya fabrikasında feci ölüm! İşçi kazana düştüTuzla'da bir kimya fabrikasında çalışan işçi kazan temizlemek istediği esnada içine düştü ve hayatını kaybetti. Fotoğraf-İHA

CANSIZ BEDENİ KAZANDAN ÇIKARILDI

Hayatını kaybeden işçinin cansız bedeni itfaiye ve UMKE arama kurtarma ekipleri tarafından bulunduğu kazanın kesilmesiyle saatler süren çalışmanın ardından kazan içerisinden çıkarılarak adli tıp morguna kaldırıldı. 

Olay yeri inceleme ekipleri olayın yaşandığı noktada inceleme yaparken polis olayla ilgili çalışma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...