Kılpayı farkla kurtuldu

- Güncelleme:
Kılpayı farkla kurtuldu

Yaşam Haberleri

Güney Afrika'da False Körfezi'ndeki turistler bir anda kocaman dişleriyle ortaya çıkan dev köpek balığını görünce şoke oldu.

Büyük beyaz köpek balıkları dünyanın en korkulu avcıları olarak tanınıyor. Ama bu fotoğrafta da görüldüğü gibi bu korkulu avcıların işi her zaman rast gitmiyor. nbsp;
Güney Afrika'da False Körfezi'ndeki turistler bir anda kocaman dişleriyle ortaya çıkan dev köpek balığını görünce şoke oldu. Dev köpek balığının başının üzerinde bir yavru fok olduğunun görülmesi ise şaşkınlığı büsbütün arttırdı. Yavru fokun, kocaman dişler arasında parçalanmaktan kurtulmak için can havliyle balığın burnuna tırmandığı görülürken köpek balığıyla fok daha sonra tekrar suyun derinliklerine daldı. Fokun deniz altında köpek balığından kurtulup kurtulmadığı ise bilinmiyor.
Bu inanılmaz fotoğraf, Günet Afrikalı yaban hayatı fotoğrafçısı Chris Fallows tarafından Seal Adası yakınlarında çekildi. Adada 60 binin üzerinde fok yaşarken bölgede foklarla beslenen çok sayıda köpek balığı da var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...