Kilis Devlet Hastanesi'nde 'kimyasal' alarmı

/ Kaynak: İHA
Kilis Devlet Hastanesi'nde 'kimyasal' alarmı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Suriye'den getirilen bir yaralının durumundan şüphelenin doktorlar, hastaneye kimyasal uzmanlarını çağırarak ölçüm yaptırdı.

Edinilen bilgiye göre, saat 24. 00 sıralarında Acil Serviste görevli doktorlar bir yaralı Suriyelinin durumundan şüphelenmesi üzerine Acil Servise kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer (KBRN) uzmanları çağrıldı. Ayrıca hastaneye Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekibi geldi. Acil servisteki hastalar, dışarı çıkarılırken, acil servise gelen hastalar içeriye alınmadı. Özel kıyafetler giyen uzmanlar, hastane içerisinde ve yaralı Suriyelinin üzerinde teknolojik cihazlar ile kimyasal ölçüm yaptı. Bu esnada hastane bahçesinde görüntü alan basın mensuplarının görüntü alması KBRN ile hastane personeli tarafından engellenmek istendi. Yaklaşık 45 dakika sonunu da her hangi bir kimyasal bulguya rastlanmaması üzerine acil servisin açılmasıyla bekleyen hastalar içeriye alındı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...