Kendisinden ayrılmak isteyen kadını çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kendisinden ayrılmak isteyen kadını çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli’nin Çivril ilçesinde çocuklarını 23 Nisan kutlamalarına götüren kadın, bir dönem gönül ilişkisi bulunan ve ayrılmak istediği şahıs tarafından defalarca bıçakladı. Çocuklarının çığlıklarına aldırış etmeden saldıran şahıs kaçarken, kavgayı ayırmak isteyen bir kişi de bıçaklandı.

Çivril ilçesine bağlı Emircik Mahallesi’nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre 23 Nisan kutlamaları izlemeleri için çocuklarını mahalledeki meydana götüren Nejla A. burada bir dönem gönül ilişkisi yaşadığı ve ayrılmak istedi Alparslan Z. ile karşılaştı. Alparslan Z. ile Nejla A. arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüşü. Alparslan Z. kendisinden ayrılmak isteyen Nejla A.’yı çocuklarının çığlıklarına aldırmadan darp etmeye başladı. Alparslan Z. yanındaki bıçakla Nejla A.’yı sırtından 5 kez bıçakladı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Kavgayı ayırmaya çalışan Ali Ö.’yü de bacağından bıçakla yaralayan Alparslan Z. hızla bölgeden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Nejla A.’yı yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen anne, ileri derece tetkiklerinin yapılması için Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklanan A.Ö. ise ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE DEFALARCA BIÇAKLADI

Şüphelinin kullandığı suç aleti bıçak olay yerinin yakınında bunundu. Çocuklarının gözü önünde bir anneyi defalarca bıçaklayan Alpaslan Z.’nin yakalanması için görevliler çalışma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...