Kendiliğinden yanan ateş, ekipleri alarma geçirdi

Düzenleyen:
Kendiliğinden yanan ateş, ekipleri alarma geçirdi

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de yolun ortasında kendiliğinden yanan ateş, görenleri endişelendirdi. Doğal gaz kaçağından şüphelenen vatandaşlar, ekipleri alarma geçirdi.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde yolun ortasında birden bire ateş belirdi. Kendiliğinden yanan ateşi gören vatandaşlar, panik yaşadı. Doğal gaz kaçağı şüphesi yaşayan vatandaşlar, ihbarda bulunarak ekipleri alarma geçirdi.

ATEŞ KENDİ KENDİNE SÖNDÜ
Yenişehir Mahallesi’nde yolun ortasında kendiliğinden yanan ateşi gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine itfaiye, zabıta ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Doğalgaz yetkilileri bölgede dedektör ile yaptığı incelemede kaçağın olmadığını belirledi. Yanan ateşin ise kendiliğinden söndüğü bildirildi. Yahşihan Belediyesi İtfaiye ekipleri ise olası bir faciaya karşı hazır bekledi. Bir vatandaş ise yanan ateşi cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntüde yolun ortasında ufak çapta ateşin yandığı görüldü. Vatandaşlar ise doğalgaz kokusu aldıklarını belirtti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...