Kendi evinde define merakı yaşlı adamın sonu oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kendi evinde define merakı yaşlı adamın sonu oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kahramanmaraş'da kendisine ait evde define arayan yaşlı adam kazdığı 10 metrelik çukurda ölü olarak bulundu.

Dulkadiroğlu ilçesinde kendisine ait 3 katlı evde define arayan 71 yaşındaki Fevzi Kuybu kazdığı toprağı da evin girişi ile odalarına yığdı.

KENDİ KAZDIĞI 10 METRELİK KUYUDA BULUNDU

Bir süredir Fevzi Kuybu'dan haber alamayan yakınları, kapıyı kırarak eve girdiklerinde 10 metrelik bir kuyuda yaşlı adamı hareketsiz halde yatarken gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Öldüğü belirlenen yaşlı adamın cansız bedeni itfaiye ekiplerince, merdiven ve halat yardımıyla iki saatlik çalışmayla çıkarıldı.

Fevzi Kuybu’nun cansız bedeni otopsi için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu’na kaldırılırken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra öğrenilecek.

Kendi evinde define merakı yaşlı adamın sonu olduDefine için kazılan ev güvenlik nedeniyle mühürlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...