Keklik avlamak için dağa çıkan muhtarın acı sonu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Keklik avlamak için dağa çıkan muhtarın acı sonu

YAŞAM Haberleri  / AA

Malatya’da avlanmak için arkadaşlarıyla dağa çıkan 59 yaşındaki muhtar Nebi Koç kalp krizi geçirdi. Olay yerine jandarma ve 112 Acil sağlık ekipleri gelirken, yapılan ilk müdahalede Koç’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi Çalık mevkiinde meydana gelen olayda keklik avı için arkadaşlarıyla merkeze 10 kilometre uzaklıktaki dağa çıkan 59 yaşındaki Nebi Koç arazide rahatsızlandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Arkadaşının durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Burada yapılan ilk müdahalede Koç’un hayatını kaybettiği belirlendi.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Kalp krizi geçirdiği belirtilen Koç'un cenazesi, ön inceleme yapılması için Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine, ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığına kaldırıldı. Nebi Koç'un Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde muhtarlık yaptığı öğrenildi.

Keklik avlamak için dağa çıkan muhtarın acı sonu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...