Kedinin yarasayla mücadelesi kamerada

/ Kaynak: İHA
Kedinin yarasayla mücadelesi kamerada

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir Maltepe Mahallesi'nde bir ailenin evine gece yarısı giren yarasa evdeki kedi tarafından yakalandı.

18 yaşındaki Yunus Sarıca, ailesi evde yokken açık pencereden giren yarasa yüzünden zor anlar yaşadı. Evde beslediği Badem ismindeki kedinin miyavlaması ve çıkan gürültüler üzerine odaya giren genç, eve yarasanın girdiğini görünce paniğe kapıldı. Hemen odasına dönerek cep telefonunu alan ve o anları kamerasına kaydeden Sarıca, uzun süre kedinin yarasayı yakalaması için uğraştı.
Evlerine ilk defa yarasa girdiğini ve korktuğunu söyleyen Yunus Sarıca, hayvanın ani hareketleri karşısında panik yaşadığını dile getirdi. Evinde beslediği kedi ile uzun süre yarasanın yakalanması için uğraşan genç, yaklaşık 1 saat süren kovalamaca sonrası kedinin yarasayı yakalaması ile rahatladı. O anları cep telefonu kameraya çeken Yunus Sarıca, öldüğünü zannettiği yarasayı havlu ile almak isterken hayvanın tekrar uçmaya başlaması üzerine kedi ile birlikte hızla odadan uzaklaştı. Kedinin tekrar kovalamaya başladığı yarasa sonunda yakalandı. Yarasanın yakalanmasına sevinen genç ise hayvanı bir kavanoza koyduktan sonra pencereden dışarı bıraktı.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...