Keçiörenli kadınlardan Nuri Elibol'a destek

/ Kaynak: İHA
Keçiörenli kadınlardan Nuri Elibol'a destek

YAŞAM Haberleri  / İHA

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Yonca Yaşam Merkezi'nde Keçiörenli kadınlarla bir araya geldi, destek ve dua istedi.

7 Haziran milletvekili genel seçimleri öncesinde Ankara 2. Bölge'de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Milletvekili Adayı Selim Cerram ile birlikte esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Keçiören Yonca Yaşam Merkezi'nde kadınlarla bir araya gelen Elibol, AK Parti hükümetleri tarafından yapılan çalışmaları anlatıp, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Keçiörenli kadınlardan dua isteyen Elibol, "Biz duanızı istiyoruz, gönlünüzde olmak istiyoruz. Biz Türkiye'yi daha iyi bir noktaya götürebilecek bir ekiple karşınıza geliyoruz. Keçiören'de çok güzel şeyler olacak, metronuz bitecek. Keçiören ile ilgili ciddi hayallerimiz var. Keçiören her şeyi hak ediyor. Keçiören yıllardır bize omuz veriyor, destek veriyor. Bizde Keçiören'e ne yapsak azdır" dedi. nbsp;
Keçiörenli kadınlardan Nuri Elibol'a destek

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...