Kazada yaralandı 3 hastane dolaştı, öldü

Kazada yaralandı 3 hastane dolaştı, öldü

YAŞAM Haberleri

Yolun karşısına geçmek isterken araç altında kalan kameraman Soner Zeki 3 hastane dolaştı. Kendisini kabul edecek hastane bulamayan Zeki öldü.

İstanbul Atakent'te önceki akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan İstanbul Web TV'de kameraman olarak çalışan Soner Zeki (44) hayatını kaybetti. Yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Zeki'ye E.Y.'nin kullandığı otomobil çarptı. nbsp;Ağır yaralanan kameraman, önce Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Hastanenin acil servisinin yoğun olması sebebiyle Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı genç, yoğun bakım ünitesinde boş yer olmadığı gerekçesiyle gece saatlerinde Silivri'de bulunan Özel Anadolu Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Soner Zeki, daha fazla dayanamadı ve hayatını kaybetti. Kazayı yapan E.Y. ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...