Kazada ölen oğlu için D-400 karayolunda eylem yaptı

/ Kaynak: AA
Kazada ölen oğlu için D-400 karayolunda eylem yaptı

YAŞAM Haberleri  / AA

D-400 karayolunda Muhammet Ali Nalbantoğlu'nun ölümüyle sonuçlanan kazanın sorumlularının bulunması için Nalbantoğlu ailesi olay yerinde eylem yaptı.

Kestel beldesi D-400 karayolunda Muhammet Ali Nalbantoğlu'nun ölümüyle sonuçlanan kazanın sorumlularının bulunması için Nalbantoğlu ailesi ve arkadaşları olay yerinde eylem yaptı nbsp;Kestel beldesi D-400 karayolunda Muhammet Ali Nalbantoğlu'nun ölümüyle sonuçlanan kazanın sorumlularının bulunması için Nalbantoğlu ailesi ve arkadaşları olay yerinde eylem yaptı. Eyleme müdahalenin olmaması için yanında getirdiği benzini üzerine dökeceğini iddia eden baba Ökkeş Nalbantoğlu, oğlunun ihmal sonucu öldüğünü ve gerekenlerin de yapılmadığını öne sürdü.Kazanın gerçekleştiği alanın trafiğe kapalı olduğunu söyleyen Nalbantoğlu, aracın hızlı olması ve yolun araç trafiğine kapatılmaması nedeniyle kazanın meydana geldiğini savundu. Acılı baba Nalbantoğlu, oğlunun ölümünün sorumluların bulunması gerektiğini söyleyerek kendisini eylemden vazgeçirmeye çalışan arkadaşlarına da tepki gösterdi. nbsp;Yaklaşık 4 saat süren eyleme Nalbantoğlu'nun ailesi ve oğlunun okul arkadaşları da katıldı. Baba Nalbantoğlu'na okul arkadaşları da dövizler taşıyarak destek verdi. Ambulans ve bir itfaiyenin hazır bulunduğu eylem jandarma ekiplerinin Nalbantoğlu'nu iknasıyla son buldu.
Geçen Mayıs ayında Kestel'de D-400 karayolunda yol yapım çalışmaları nedeniyle kapalı olan alanda meydana gelen kazada, Ahmet Yüksel'in kullandığı 07 HDZ 70 plakalı otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü Muhammet Ali Nalbantoğlu, olay yerinde hayatını kaybetmişti.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...