Kaza yaptıkları kiralık aracı bırakıp kaçtılar

Düzenleyen:
Kaza yaptıkları kiralık aracı bırakıp kaçtılar

YAŞAM Haberleri

Karabük'te kiralık araçla kaza yaptıktan sonra otomobilden çıkan sürücü ve yanındaki kişi olay yerinden kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Safranbolu ilçesinden Karabük'e gelen ve  sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 67 SN 486 plakalı otomobil, Balıklar  Kayası mevkisindeki Üniversite Kavşağı'nda kaldırma çarparak devrildi. Ters dönen  otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan sürücü ve yanındaki kişi olay yerinden  uzaklaştı.

Diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri,  çevrede güvenlik önlemleri alarak sürücüyü arama çalışması başlattı. Kaza anı ise yakındaki bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları  tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin hızla kaldırıma çarpması ve devrilmesi,  sürücüyle yanındaki kişinin otomobilin açık olan camlarından kendi imkanlarıyla  çıkması ve sürücünün telefonla konuşarak olay yerinden uzaklaşması yer alıyor. Ayrıca, çevredeki vatandaşların olay yerine koşarak gelmesi ve  otomobilde başka biri olabileceği şüphesiyle kapıları açmaya çalışmaları da  kameralarca kaydedildi.Otomobilin kiralık olduğu öğrenilirken, görgü tanıkları araçtan  uzaklaşan kişilerin alkollü olduğunu öne sürdü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...