Kaza yapan sürücüye sert tepki

/ Kaynak: DHA
Kaza yapan sürücüye sert tepki

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da izine gelen genç arkadaşlarıyla gezerken otomobille takla attı. Gencin olay yerine gelen abisi 'Otomobili nasıl bu hale getirdin?' dedi

Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan Burak Çetin, askerden izine geldi. İzninin son günü, kız arkadaşları S.B. ve B.Ş. ile buluşan Çetin, babasına ait 01 EV 016 plakalı Otomobili alıp gezmeye çıktı. Çukurova İlçesi'ndeki Seyhan Baraj Gölü kıyısında gezen 3 gencin içinde bulunduğu otomobil, iddiaya göre, Topalak Mahallesi'nde, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp takla attı. Ters dönen otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan Çetin ile arkadaşları kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri gençlere olay yerinde müdahale etti ardından da hastaneye götürmek istedi. Ancak gençler sağlık durumlarının iyi olduğunu gerekçe göstererek kabul etmedi.
Kaza yapan sürücüye sert tepki

Kazayı haber alıp, Burak Çetin'in yanına gelen bir yakını, önce gençlerin sağlık durumunu sordu iyi olduklarını öğrenince otomobili inceledi. Burak Çetin'in ağabeyi olduğu öğrenilen yakını, kardeşinin üzerine yürüyüp, "Sen nasıl bir insansın, yarın askere gideceksin. Otomobili nasıl bu hale getirdin" diye tepki gösterdi. Polisler, öfkeli ağabeyi konuşarak sakinleştirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...