Kaza geliyorum dedi! Otomobilini kurtardı, kendini kurtaramadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kaza geliyorum dedi! Otomobilini kurtardı, kendini kurtaramadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri'de aşırı rüzgar sonucu uçan cisimlerin aracına isabet etmemesi için aracını oturduğu sitenin dışına çıkaran adam, otomobilini kurtarmak isterken üzerine çatı uçması sonucunda ağır yaralandı.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde fırtınadan dolayı aracına zarar gelmemesi için site dışına çıkaran şahıs, fark etmeden kendisini tehlikeye attı. Arabasını çıkardığı noktada üzerine uçan çatı parçaları düşen adam feci olay sonucu ağır yaralandı.

UÇAN ÇATI BAŞKA BİR ARACI KULLANILMAZ HALE GETİRDİ

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yavuz Mahallesi İmar Sokak'ta fırtınadan dolayı otomobilini bina dışına çıkaran Yavuz P. apartmana girerken rüzgardan dolayı uçan çatı üzerine düştü. Yavuz P. ağır yaralanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Uçan çatının parçaları apartman bahçesindeki bir aracı da kullanılamaz hale getirirken, ağır yaralanan Yavuz P. sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çatının düşme anı güvenlik kamerasına da yansıdı.
Melikgazi ilçesi Selimiye Mahallesi Zelve Sokak'ta da fırtınada bir çam ağacı park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan olmazken, itfaiye ekipleri hızar ile otomobilin üzerine düşen ağacı keserek kaldırdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...