Kayseri'de Rus bakıcı dehşeti: Ağzını yastıkla kapatarak dövdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kayseri'de Rus bakıcı dehşeti: Ağzını yastıkla kapatarak dövdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri’de 83 yaşındaki kadına bakması için tutulan Rus bakıcının yaşlı kadına uyguladığı şiddet eve yerleştirilen güvenlik kamerasıyla ortaya çıktı. Şiddet gören yaşlı kadının torunu, "Hiç kimse annesini yalnız bırakmasın. Bizim gibi yalnız bırakmak zorunda kalanlarda mutlaka bir kamera yerleştirsinler” dedi.

Kayseri’de 83 yaşındaki Gümüş Bozkurt’un ailesi koronavirüse yakalanınca karantinaya girdi. Gümüş Bozkurt için bir yakınlarının tavsiyesi ile  Rus Maya Karimova’yı bakıcı olarak tutan aile karantinadan çıkınca Bozkurt’un yanına gitti. Bozkurt’un yemek yemediğini ve zayıfladığını fark ederek durumdan şüphelenen torun Kübra Kolkıran, eve gizli kamera yerleştirdi. Görüntüler sonrası bakıcıyı işten çıkaran Kolkıran, anneannesine durumu sorduğunda “O bakıcı gitti mi, size korkumdan söyleyemedim. Geceleri ağzıma yastığı bastırıp beni darp ediyordu” demesi üzerine gerçeği öğrenen aile üyeleri, Maya Karimova’dan şikayetçi oldu.

“BAKICININ TATLI DİLİNE İNANDIK”

Kübra Kolkıran, “Birkaç gün önce biz korona olmuştuk. 14 boyunca evden çıkamadık. Yurtdışında olduğumuz için de anneannemin yanına da uğrayamadık. Kameramızda yoktu. Biz bakıcının tatlı diline ve yaptığı role inandık. Daha sonra çok zayıfladı ve bizimle hiç konuşmadı. Hepimize küsünce biz şüphelenmeye başladık. Teyzemde bir ara altını değiştirirken morlukları fark etti. Kendisine sorduğumuzda bize bir şey söylemedi. Bu arada bir şeylerin ters gittiğini anladık. Kadın o kadar güzel rol yapıyordu ki kondurmak istemedik. Daha sonra şüphe üzerine kadını işten çıkarmaya karar verdik. Kadın gittikten sonra anneannem tekrar yemeye ve konuşmaya başladı. Hastaneye götürdük. Kendisinin adli dengesi hep yerindeydi. Sonra bize ‘O bakıcı gitti mi, size korkumdan söyleyemedim. Geceleri ağzıma yastığı bastırıp beni darp ediyordu” şeklinde konuştu.

“HİÇ KİMSE ANNESİNİ YALNIZ BIRAKMASIN”

Kolkıran, “Biz koronadan dolayı bir talihsizlik yaşadık. Anneanneme zarar vermeyelim derken istemeyerek daha çok zarar vermişiz. Hiç kimse annesini yalnız bırakmasın. Bizim gibi yalnız bırakmak zorunda kalanlarda mutlaka bir kamera yerleştirsinler. Ben kamerayı yerleştirmekte çok geç kalmışım. Şüphe üzerine son günler kamera yerleştirdim ve fotoğraflarını çektim. İçimdeki ses bunu yapmamı söylüyordu. Şimdi yeniden gülmeye başladı. Yemek yemeye başladı. Mutlu günlerimize yeniden döndük. Kadının sadece Rus olduğunu biliyoruz” diye konuştu.                   

                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...