Kaymakamlıkta polislere satırlı, bıçaklı saldırı! 1 polis yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kaymakamlıkta polislere satırlı, bıçaklı saldırı! 1 polis yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Silivri Kaymakamlığı'nda polislere satırla ve bıçakla saldıran bir zanlı, vurularak etkisiz hale getirildi. Olayda 1 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Konuya ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Bildiğimiz bir tip, arkadaşlar gereğini yerine getirdiler" ifadelerini kullandı.

Saldırgan kaymakamlıkta dehşet anlar yaşattı. 11.00 sıralarında Silivri Kaymakamlığı'nda yaşanan olayda Satırlı ve bıçaklı bir saldırgan, Kaymakamlıkta görevli polis memurlarına saldırdı. 

Satırlı saldırgan polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Olayda 1 polis memuru da hafif şekilde yaralandı. Yaralı polis ve saldırgan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Silivri'de katıldığı program sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Soylu Silivri'de polise yönelik gerçekleşen saldırıya ilişkin olarak, "Bildiğimiz bir tip. Daha önce bizim Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri'nin (BÖF) iki üç sefer görüştüğü o zaman da tespit ettikleri akli dengesi yerinde olmayan, son zamanlarda da Halis Bayancuk denen bir gruba iltisak etmeye çalışan bir tip. Arkadaşlar gereğini yerine getirdiler" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...