Kayıp Pınar bulundu

Düzenleyen:
Kayıp Pınar bulundu

YAŞAM Haberleri

KPSS'ye girmek için kaldığı yurttan ayrılan genç kızdan 3 gündür haber alınamazken, yakınları saplantılı aşığı tarafından kaçırılmış olabileceğini düşünüyordu. Kayıp Pınar, erkek arkadaşının yanında bulundu.

Kadına yönelik şiddetin boyutu gün geçtikçe artarken, akıbeti hakkında endişe duyulan kadınlara bir yenisi daha eklendi. KPSS'ye girmek üzere kaldığı yurttan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Pınar için endişeli bekleyiş sürüyordu. Ortaya atılan kötü bir iddia Pınar'a yönelik endişeleri arttırmıştı. Öyle ki yakınları Pınar'ın saplantılı aşığı tarafındna kaçırılmış olabileceği korkusunu yaşıyordu. Son dakika gelişmesine göre Pınar'ın erkek arkadaşının yanında bulunduğu ortaya çıktı.

Kayıp Pınar bulundu

POLİS HER YERDE PINAR'I ARIYORDU
Edinilen bilgilere göre, 31 Temmuz Cumartesi günü Erzurum’da KPSS sınavına girmek için kaldığı yurttan ayrılan Erzurum Teknik Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olan 23 yaşında ki Pınar Çağlı’dan yakınları bir daha haber alamadı. Sınav sonrası telefonuna ulaşamayan arkadaşları sınav merkezi önünde saatlerce Pınar’ı beklese de ona ulaşamadılar. İhbar üzerine polis 3 gündür her yerde Pınar’ı arıyordu.

SAPLANTILI AŞIĞINA KAÇTI MI, KAÇIRILDI MI?
Öte yandan, iddiaya göre, Çağlı’nın saplantılı bir kişi tarafından kaçırıldığı düşünülüyordu. Pınar’ın arkadaşları ise sosyal medyada yardım çağrısı başlattı. Bir çok sosyal medya kullanıcı Pınar’a yardım edin çağrısında bulunurken polis her yerde Pınar’ı arıyordu.

Erzurum’da kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra 3 gün boyunca kendisinden haber alınamayan Pınar Çağlı erkek arkadaşının yanında bulundu. İfadesinde erkek arkadaşının yanına kendi iradesiyle gittiğini söyleyen Çağlı yapılan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...