Kayıp Nehir'in anne babasından kan ve tükürük örnekleri alındı

/ Kaynak: İHA
Kayıp Nehir'in anne babasından kan ve tükürük örnekleri alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van'da evlerinin önünde oynarken kaybolan ve 10 gündür de aranan minik Nehir'in anne babasından kan ve tükürük örnekleri alındı.

Van'ın Gürpınar ilçesinde evlerinin önünde oyun oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın arama çalışmaları devam ederken, baba Erkan ile anne Hatice Aslan'dan kan ve tükürük örnekleri alındı.10 gün önce ilçenin Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan 4 yaşındaki Nehir'in bulunmasına yönelik güvenlik güçleri tarafından başlatılan soruşturma ve arama çalışmaları titizlikle yürütülüyor. İl Jandarma Komutanlığı, UMKE, AFAD ekipleri ile geçici köy korucuları, 10 günden bu yana mahallede ve dağlık alanlarda arama çalışmalarını sürdürürken, soruşturma kapsamında dün Aslan ailesine ait iki evde detaylı incelemenin ardından İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Laboratuvarı ekipleri, bugün de baba Erkan ile anne Hatice Aslan'dan kan ve tükürük örnekleri aldı. Anne ve babadan alınan örneklerin birtakım bulgularla karşılaştırılacağı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...