Kayıp kız bulunduktan 3 saat sonra annesine bu notu bırakıp kaçtı

/ Kaynak: İHA
Kayıp kız bulunduktan 3 saat sonra annesine bu notu bırakıp kaçtı

YAŞAM Haberleri  / İHA

2 ay sonra bulunduktan sonra annesine teslim edilen kız 3 saat sonra yeniden kaçtı. Geride ise annesinin çantasına bıraktığı bu not kaldı!..

Polisin Tekirdağ'daki bir barda bulup annesine teslim ettiği 17 yaşındaki Kübra, İstanbul'da annesinin çantasına not bırakıp, sırra kadem bastı. Daha önce 23 kez kaçıp bulunan ve 2 aydır da aranan kızını sadece 3 saat görebildiğini söyleyen anne, gözyaşları içinde yavrusuna seslendi. Kızının çantasına, "Anne sizi çok seviyorum, anne beni de sizi de yaşatmazlar. Ben gidiyorum, beni yok bilin. Ben polise söylemek istedim ama çok korktum, anne hiç ağlama seni çok seviyorum" diye not bıraktığını söyleyen gözü yaşlı kadın, "Kızım ne olur evine dön" diye yalvardı. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Kübra Yılmaz, eşinden boşanan 37 yaşındaki annesi Nuray Aydın'ın yanından alınıp yetiştirme yurduna yerleştirildi. İki ay önce izinli olarak annesi Nuray Aydın'ın yanına gelen Kübra Yılmaz, evden "ekmek almaya gidiyorum" nbsp;diyerek ayrıldı. Annenin durumu polise bildirmesi üzerine polis alarma geçti. Genç kız tüm aramalara rağmen bulunamadı. Yapılan araştırmalar sonucunda Kübra Yılmaz'ın Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde bulunan bir gece kulübünde çalıştığını belirlendi. 5 gün önce barı basan polis, zorla çalıştırıldığı iddia edilen Kübra Yılmaz'ı kurtararak Bursa'dan gelen annesi Nuray Aydın'a teslim etti. Ekipler yaşı küçük kızı çalıştırdığı gerekçesiyle gece kulübünü de kapattı.
Kayıp kız bulunduktan 3 saat sonra annesine bu notu bırakıp kaçtı

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...