Kayıp kediler için aprona kafes konuldu

/ Kaynak: CHA
Kayıp kediler için aprona kafes konuldu

YAŞAM Haberleri  / CHA

Atatürk Havalimanı'nda kaybolan 2 kedinin yakalanması için apronun çeşitli noktalarına içinde mama bulunan kafesler konuldu.

Atatürk Havalimanı'nda kaybolan 2 kedinin yakalanması için apronun çeşitli noktalarına içinde mama bulunan kafesler konuldu. nbsp;Geçtiğimiz haftalarda Bahar Çınar ve Tijen Karslı'nın kedileri Atatürk Havalimanı'nda kaybolmuştu. Kafesin açılması sonucu aprona kaçan kediyi bulmak için çalışmalar yoğunlaştı. Bakırköy Belediyesi'nden bir ekip bu sabah saatlerinde aprona gelerek kafes yerleştirildi. Havalimanının 4 ayrı noktasına yerleştirilen kafeslerin içine mama konuldu. Kedilerin mama için kafese girdiklerinde kafesin kapağı kapanacak. Kafesler günün belirli saatlerinde de görevliler tarafından kontrol edilecek. nbsp;Pınar Çınar, kedisinin kaçmasının üzerinden bir hafta geçtiğini, fakat kafeslerin yeni konulduğunu söyledi. Aramaların geç başladığını ifade eden Çınar, "Zaten arama da 6. gününün gecesinde yapıldı. Kutular konulamadığı için tatmin olmadım. Bugün kutular konuldu, umarım sonuç alınır. Ben bu arada boş durmuyor, havalimanının çevresinde arama yapıyorum." dedi. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...