Kayıp genç bu fotoğraf sayesinde bulundu

Kayıp genç bu fotoğraf sayesinde bulundu

YAŞAM Haberleri

ABD'nin New York eyaletinde yeni yılın ilk günü kaybolan oğulları için Facebook sayfası oluşturan aileye müjdeli haber AP foto muhabirinden geldi.

ABD 'nin New York eyaletinin Greece şehrinde yaşayan Nicholas Simmons, yeni yılın ilk günü kayboldu. Cüzdanı ve telefonu dahil her şeyini geride bırakan Simmons'ı arayan ailesi, kayıp oğullarını bulmak için bir Facebook sayfası oluşturdu. 4 gün sonra oluşturdukları Facebook sayfasına gelen bir bildiri aileyi şok etti. Başkent Washington'da dondurucu soğukları görüntülemek isteyen AP foto muhabiri Jacquelyn Martin'in çektiği fotoğraftaki kişi, Amerikan Federal Ticaret Binası önünde bir sıcak hava ızgarasına yüzünü dayamış bir halde ısınmaya çalışan Nicholas Simmons'tan başkası değildi. Simmons'ı evden 600 kilometre uzakta bulan ailesi, polisle irtibata geçti ve Simmons'ın ailesine kavuşması sağlandı. Foto muhabiri Martin yaptığı açıklamada, başından geçen bu olaya hala inanamadığını ve çektiği fotoğraf sayesinde ailenin çocuklarına kavuşmasını sağladığı için mutlu olduğunu söyledi. TG.COM.TR / ÖZEL HABER

Kayıp genç bu fotoğraf sayesinde bulunduKayıp genç bu fotoğraf sayesinde bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...