Kavgaya karışan 13 kişiye Covid-19 cezası

Düzenleyen:
Kavgaya karışan 13 kişiye Covid-19 cezası

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş'ta 2 kavgaya karıştığı tespit edilen 13 kişiye, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle idari para cezası uygulandı.

Merkez Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesinde H.K. ile aralarında önceden husumet bulunan A.Ç. ve F.Y. kavga etti. Kavgada aldığı bıçak darbesiyle yaralanan H.K, Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, tarafların yanlarında bulunan arkadaşları G.A, Z.Ç, R.K. ve M.U. ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Bu sırada ekip aracının camından folyo içerisinde sarılı bir parça atıldığını fark eden polis, Z.Ç'nin yanındaki 270 gram uyuşturucu maddeyi attığını belirledi.

Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 7 kişiye idari para cezası uygulanırken, Z.Ç. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...