Kavgalı aşıklara elektronik kelepçe

/ Kaynak: AA
Kavgalı aşıklara elektronik kelepçe

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana'da kendisini darbeden erkek arkadaşını bıçakla yaralayan kadına ve yaraladığı arkadaşına, elektronik kelepçe takıldı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde barışma teklifini kabul etmediği gerekçesiyle kendisini darbeden erkek arkadaşı A.D'yi bıçakla yaraladığı iddia edilen Ç.U, hastanedeki tedavisinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkeme, Ç.U. ve A.D. hakkında adli kontrol uygulanmasına karar verdi. Birbirine 200 metreden fazla yaklaşması yasaklanan ikiliye, Adana Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde elektronik kelepçe takıldı.

Kelepçelerin yanı sıra kendilerine verilen iletişim cihazlarını da yanlarında taşıyacak olan ikilinin, birbirine 200 metreden fazla yaklaşması halinde merkezden aranarak, bulundukları yeri terk etmeleri istenecek.

A.D, barışma isteğini reddeden kız arkadaşı Ç.U'ya yumrukla vurmuş, Ç.U. da yanında taşıdığı bıçakla A.D'yi yaralamıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...