Kasımpaşa'da araç durağa daldı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kasımpaşa'da araç durağa daldı: Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / AA

Kasımpaşa'da kontrolden çıkan araç, otobüs durağına daldı. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3'ü ağır 7 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kasımpaşa Dereboyu Caddesi’nde saat 10.05 sıralarında süratli geldiği iddia edilen hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkınca yolcuların beklediği otobüs durağına daldı. Olay yeri savaş alanına dönerken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

SÜRÜCÜNÜN SARA KRİZİ GEÇİRDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, sürücü E.G ise yakalandı. Öte yandan sürücünün kaza anında sara krizi geçirdiği öğrenildi.

HAYATINI KAYBEDEN KADININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Korkunç kazada hayatını kaybeden kadının kimliği belli oldu. Talihsiz kadının isminin Suzan Metin (63) olduğu öğrenildi.

Kasımpaşa'da araç durağa daldı: Ölü ve yaralılar var

DEHŞET ANLARINI ANLATTI

Dehşet anlarını anlatan bir görgü şahidi, "Tezgahımı kuruyordum kafamı çevirdim. Araba hızlı vaziyette geliyordu. Araba otobüs durağına daldı. Yolcuların üzerine doğru geldi. İnsanlar savruldu. Ben de son anda ölümden döndüm. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Biraz telaş oldu, moralim bozuk” dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kontrolden çıkan aracın durağa daldı ve ortalığın savaş alanına döndüğü görülüyor.

Öte yandan otobüs durağına dalan hafif ticari araç ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...