Kartal'da sır ölüm: Bir kadın annesinin gözleri önünde 4. kattan düştü

Düzenleyen:
Kartal'da sır ölüm: Bir kadın annesinin gözleri önünde 4. kattan düştü

YAŞAM Haberleri

İstanbul Kartal'da yaşayan bir kadın, 4. katta bulunan evinin balkonundan zemine düştü. Hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı.

Kartal'da, annesiyle yaşadığı öğrenilen kadının sır ölümü ekipleri harekete geçirdi. 41 yaşında olduğu öğrenilen kadının, ölümünün kaza mı, yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Olay, geçen çarşamba günü saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, annesiyle beraber yaşayan E.S. (41), yaşadığı binanın 4. katından aşağı atladı. Görgü tanıkları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekipler, yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşamını yitiren E.S.'nin cenazesi Tuzla'da Nazmi Durbakayım Cami’ndeki törenin ardından Aydıntepe Mezarlığı’na defnedildi. İntihar olduğu sanılan olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

"15 DAKİKA BİLİNCİ AÇIKMIŞ"
Olaya ilişkin konuşan çevre esnafı Halil Akça, ”Ben dükkanı kapattıktan kısa süre sonra yan binada oturan komşumuzun başına gelen olayı öğrendim. Bileklerini kestikten sonra aşağı atlamış. Dükkan önüne düştüğü için çevredekiler görmüş. Hemen ambulans ve polise haber vermişler. Düştükten sonra ilk 15 dakika bilinci açıkmış. Hastaneye kaldırılmış ancak kurtarılamamış” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...