Karısını öldüren adam başkasının cenazesine taziyeye gitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Karısını öldüren adam başkasının cenazesine taziyeye gitti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Son kadın cinayeti haberi İzmir'den geldi. 65 yaşındaki kadın 75 yaşındaki kocası tarafından tüfekle öldürüldü. Katil koca cinayetin ardından bir yakınının cenazesine taziyeye gitti. Katil koca daha sonra da jandarmaya giderek teslim oldu.

İzmir’in Bergama ilçesinde tartıştığı karısını öldüren yaşlı adam olayın ardından vefat eden yakınının akrabasına taziyeye gitti. Katil koca buradan çıktığı gibi de jandarmaya teslim oldu. Olay, ilçeye bağlı Zeytindağ Mahallesi’nde yaşandı. Kanser hastası olduğu öğrenilen 75 yaşındaki N.B. ile 65 yaşındaki eşi Sabiha B. evde tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine cinnet getiren yaşlı adam karısına tüfekle ateş açtı.

CİNAYETİN ARDINDAN YAPTIKLARI "PES" DEDİRTTİ

Zanlı cinayetin ardından dışarı çıkarak kahvaltısını yaptı ve oradan da ilçede vefat eden yakınının akrabasına taziyeye gitti. Soğukkanlı tavrını sürdüren adam daha sonra jandarmaya giderek suçunu itiraf etti. Olay yerine gelen jandarma ekipleri talihsiz kadının cesedini buldu.

CENAZEYİ ALMAYA GELEN AKRABALAR BİRBİRİNE GİRDİ

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından kadının cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada cenazeyi teslim almaya gelen akrabalar arasında da kavga çıktı. Kavga ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güçlükle sonlandırıldı.  Katil kocanın işlemlerinin devam ettiği öğrenilirlen, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...