Karısı için 63 kilo verdi

Karısı için 63 kilo verdi

YAŞAM Haberleri

Karısı "seni boşarım, hastalanırsan da bakmam" diye tehdit edince 1 yılda yaklaşık 63 kilo verdi ve 70'den 50 bedene düştü.

Dengesiz beslenme yüzünden 156 kiloya çıkan işçi emeklisi Hüseyin Arı (53), eşi Fatma Arı'nın "seni boşarım, hastalanırsan da bakmam" tehdidi üzerine 1 yılda yaklaşık 63 kilo verdi ve 70'den 50 bedene düştü. Karabağlar ilçesindeki yaşayan Hüseyin Arı, Demir çelik fabrikasında vardiya amiri olarak görev yaptığı dönemde dengesiz beslendiği için çok kilo aldığını, yediğine içtiğine hiç dikkat etmediğini söyledi. 2 çocuk babası Arı, "Aslında kilo almaya 15-20 yıl önce başlamıştım ama son dönemlerde kendimi hiç kasmamıştım. Yemekler çok güzeldi, ben de kilo aldım. En son 155-156'yı gördüm. Eşim 'bu böyle olmaz' dedi ama ben önce dikkate almadım. Sıkıntılar başladı. Eşim de bana bakmayabilirdi. Hatta 'böyle gidersen boşanma durumu olur' dedi. Bu da beni kamçıladı. Doktor, diyetisyen ve psikolog programı eşliğinde 13 ayda 63 kilo verdim" diye konuştu. Eşinin kilo alması üzerine sağlığından çok endişelendiğini, uzun yıllar hasta annesine baktığı için artık hasta bakmak istemediğini de anlatan Fatma Arı "Artık bir şey yapmamız gerekiyordu, birlikte başardık ve sağlığına kavuştu" dedi. İZMİR nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...