Karayollarında son durum

/ Kaynak: AA
Karayollarında son durum

YAŞAM Haberleri  / AA

Karacabey-Susurluk, Kapıkule-Edirne, Aydın-Muğla karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Karacabey-Susurluk yolunun 14-33. kilometreleri arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle Karacabey -Susurluk istikameti 5 Ağustos'a kadar trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak. O-3 Otoyolunun Kapıkule-Edirne Doğu Kavşağı Kesimi 0-29. kilometreleri arasında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle yolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor. (Aydın-Muğla)İl Sınırı-Milas yolunun 1-40. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...