Karayollarında günlük yol durumu

/ Kaynak: AA
Karayollarında günlük yol durumu

YAŞAM Haberleri  / AA

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Hasdal Kavşağı-Mahmutbey Batı Kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün, gece 22.00-06.00, cumartesi-pazar günleri ise 23.00-08.00 saatleri arasında yapılacak, çalışmalar Kuzey yolu (İstanbul-Edirne yönü) FSM-Okmeydanı ayrım kolunda başlayacak, Okmeydanı-Edirne, Okmeydanı-FSM ve Edirne-Okmeydanı kollarında devam edecek. Çalışılan şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak. Erbaa-Niksar yolunun 27-32. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-13.00 ile 15.00-17.00 saatleri arasında ulaşım 15-20 dakikalık aralıklarla kesilerek yol trafiğe kapatılacak.
Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında, diğer günlerde ise 15-20 dakikalık aralıklarla yol geçici süre ile trafiğe kapatılacak, geçişler kontrollü olarak sağlanacak.
nbsp;

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...