Kar ne zaman yağacak?

/ Kaynak: İHA
Kar ne zaman yağacak?

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yapılan değerlendirmelere göre,Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu, Kayseri ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun iç ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu, Kayseri ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. nbsp;Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar genellikle kuzey yönlerden, hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz ve Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: nbsp;
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 10 nbsp;
İstanbul: Parçalı bulutlu 10 nbsp;
İzmir: Az bulutlu 15 nbsp;
Adana: Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18 nbsp;
Antalya: Parçalı bulutlu 19 nbsp;
Samsun: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8 nbsp;
Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9 nbsp;
Erzurum: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4 nbsp;
Diyarbakır: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 13 nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...