Kapalı Çarşı'da yangın paniği!

Düzenleyen:
Kapalı Çarşı'da yangın paniği!

YAŞAM Haberleri

Tarihi Kapalı Çarşı girişindeki bir iş yerine ait olan jeneratörde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın klima motorlarına da sıçrayınca alevler yükselmeye başladı, çok sayıda ekibin hızlı müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

Tarihi Kapalı Çarşının girişinde bulunan ve iş yerlerine ait olan bir jeneratörde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 17.15 sıralarında başlayan yangın kısa sürede yanda bulunan klima motorlarına da sıçradı. Kısa sürede alevlerin yükseldiği yangına işyeri sahipleri yangın tüpleriyle müdahale etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle oluşan dumanlar paniğe yol açarken, itfaiye ekiplerinin yaptığı müdahale sonrası yangının söndürülmesi ile birlikte yaşanan panik sona erdi.

1 KİŞİ ZEHİRLENDİ

Yangın esnasında yangın tüpleriyle yangına müdahale eden bir kişi dumandan etkilendi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi ambulansta yapılan kişi daha sonra hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, yangın esnasında bazı iş yerlerinde maddi hasar oluşurken, alevlerin yükseldiği yangın vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...