Kanser hastası bakın nasıl moral buluyor?

/ Kaynak: DHA
Kanser hastası bakın nasıl moral buluyor?

YAŞAM Haberleri  / DHA

ŞANLIURFA'da, gırtlak kanseri tedavisi gören hat sanatçısı 63 yaşındaki Abdulvahap Yoltay, 5'inci kişisel sergisini açtı.

Şanlıurfa'da gırtlak kanseriyle mücadele eden ve kendini sanata adayan Abdulvahap Yoltay, 5'inci kişisel sergisini açtı. Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu'nda Aplike Hat Sergisi açan Yoltay'ın eserlerine sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Yaptığı eserlerin yurtiçi ve yurtdışından büyük ilgi gördüğünü söyleyen Yoltay, "Hun Devleti'nden kalma olan bu sanatı, kıl testere yardımıyla ahşap oymacılığı yönetimiyle tabloya çeviriyoruz. 20 yılda bine yakın eser yaptım. Hazırladığım eserlerin bazılarını gelen talep üzerine yurt dışına gönderdim. Şanlıurfa'da bu sanatı sadece ben yapıyorum. Tek isteğim benden sonra bu sanatın kalıcı olması için kurslar açılması" dedi.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...