Kandıra'daki tarihi taşocağı güzelliğiyle mest ediyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kandıra'daki tarihi taşocağı güzelliğiyle mest ediyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, Karadeniz kıyısında bulunan ve Antik Çağ’dan beri taş ocağı olarak kullanılan Pembe Kayalar, güzelliğiyle görenleri şaşırtıyor. Hayran bırakan kayalar havadan görüntülendi.

 

Jeolojik yapısıyla görenleri hayran bırakan Kocaeli’nin Kandıra ilçesinin Karadeniz kıyısındaki Pembe Kayaların havadan çekilen görüntüleri mest ediyor. Prehistorik buluntu varlığının yanı sıra, Antik Çağ'dan itibaren taş ocağı olarak kullanılan ve Osmanlı Dönemi'nde dikdörtgenler şeklinde kesilerek deniz yoluyla İstanbul’a taşınmış ve mimaride kullanılan Pembe Kayalar, Drone Operatörü Hasan Özer tarafından havadan görüntülendi.
Denizin kıyısında ilginç şekilleri ile ilgi çeken kayalıklar vatandaşların akınına uğruyor. Drone ile görüntülenen kayalar kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...