Kamyonetten 3.6 milyon liralık kaçak telefon çıktı

Kamyonetten 3.6 milyon liralık kaçak telefon çıktı

YAŞAM Haberleri

Edirne'de, polisin durdurduğu kamyonetin kasasında 3 milyon 600 bin lira değerinde 3 bin 769 akıllı cep telefonu ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Edirne'de, polisin durdurduğu kamyonetin kasasında 3 milyon 600 bin lira değerinde 3 bin 769 akıllı cep telefonu ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. nbsp;Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek, plakası açıklanmayan bir kamyoneti kente girişte durdurdu. Yapılan aramada 7 ayrı markaya ait piyasa değeri 3 milyon 600 bin lira olan 3 bin 769 akıllı telefon ve aparatı, 5 bin lira değerinde olan 102 adet kaçak içki ve Meriç Nehri'ni geçmekte kullanılan tekne motoru ele geçirildi. nbsp;Yunanistan'dan Meriç Nehri kullanılarak Türkiye'ye sokulduğu belirlenen kaçak malzemeler, Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...