Kamyondan düşen demirler İETT otobüsüne saplandı! Yaralılar var

Düzenleyen:
Kamyondan düşen demirler İETT otobüsüne saplandı! Yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Son dakika haberine göre; İstanbul Arnavutköy'de kamyondan düşen demirler İETT otobüsüne saplandı. Otobüste bulunan yolculardan bazıları yaralanırken, bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da facianın adeta eşiğinden dönüldü. Arnavutköy istikametine seyreden İETT otobüsü, Eski Edirne Asfaltı Sincanlar otobüs durağına yolcu almak için yanaştı. Bu sırada aynı istikamette seyreden ve demir taşıyan tır sürücüsü, otobüsün sol tarafına çarptı. Tırın kasasında yüklü demirler ise düşerek otobüse saplandı.

4 YOLCU YARALANDI

Kazada otobüste bulunan 2'si çocuk 4 yolcu yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Otobüsten indirilen yaralılar, hastaneye sevk edildi.
Olayı gören bir başka sürücü, "Otobüs durakta durdu. Ben ileride dinleniyordum. Tam otobüse bakarken kamyonun arkadan girdiğini gördüm. Biçerek geldi yani" şeklinde konuştu.

Bir başka görü şahidi ise, "Bu şekilde taşımacılık olmaz. Görüyorsunuz yarısı açık yarısı dışarıda. Bildiğin katil yani. Başka bir şey denilmez" ifadelerini kullandı.

Kazaya sebebiyet veren tır sürücüsü, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kamyondan düşen demirler İETT otobüsüne saplandı! Yaralılar var

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...