Kahramanmaraş'ta ürküten görüntü!

/ Kaynak: DHA
Kahramanmaraş'ta ürküten görüntü!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kahramanmaraş'ta kar nedeniyle ulaşılamayan bir kümeste bazı tavuklar açlık ve soğuktan telef olurken, bazı araçlar yollarda mahsur kaldı.

Kahramanmaraş'ta kent merkezinde etkili olan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle ulaşılamayan bir kümeste bazı tavuklar açlık ve soğuktan telef olurken, bazı araçlar yollarda mahsur kaldı. Kar yağışına ise en çok çocuklar sevindi. Hava sıcaklığının eksi 6 dereceye kadar düştüğü kent merkezinde dün akşamdan itibaren etkili olan kar yağışı, vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı. Binevler Mahallesi'nde ağaçların devrildiği kentte, araçlar buzlanan yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Yollarda kara saplanan bazı araçlar, Ofroad Kulübü üyelerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Tömek bölgesinde Altan Gezertaşar'a ait kümesteki 15 küçükbaş hayvan, açlık ve soığuktan telef oldu. Kangal cinsi 'Garip' isimliği köpek ile sağ kalan hayvanlar ise kurtarıldı.
Hayvanların sahibi Altan Gezertaşar kar nedeniyle evine ulaşamadığını belirterek şunları söyledi:

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN
"Ani kar yağışı ve dondurucu soğuk nedeniyle buraya gelemedik. Maalesef bazı hayvanlarımız telef oldu. Hayvanlarını almak için Kahramanlar Offroad Kulübü'nden destek istedik. Sağ olsunlar çağrımıza hemen cevap verdiler. Sağ kalan hayvanlarımızı korumaya aldık. Kahramanlar Offroad Kulübü'ne desteklerinden dolayı teşekkür ederim." nbsp;
Kulüp üyelerinden Alaattin Yorulmaz, kar nedeniyle birçok bölgede arama ve kurtarma çalışması gerçekleştirdiklerini ifade ederek, vatandaşların dikkatli olmasını istedi.
Kar yağışının aralıklarla sürdüğü kentte çocuklar ise evlerinin yakınlarında ve parklarda kartopu oynayıp, karın keyfini çıkardı.


Kahramanmaraş'ta ürküten görüntü!

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...