Kahraman anne... 4 çocuğunu yangından çıkardı

Kahraman anne... 4 çocuğunu yangından çıkardı

YAŞAM Haberleri

Soğuk olduğu için kullanılmayan odada oynayan çocuklar yangın çıkardı. Kapı altındaki dumanı gören anne evlatlarını kurtardı.

Geçtiğimiz günlerde yurdun çeşitli yerlerinde art arda yaşanan ve çocuk ölümlerine sebep olan yangın facialarından yeni biri ucuz atlatıldı. Önceki gün Adana'nın Seyhan ilçesinde iki katlı bir evin üst katında yangın çıktı. Evde 4 çocuğu ile birlikte oturan anneSemra Kurt, kullanmadıkları odanın kapı altından dumanlar çıktığını fark etti. Alevler odadan çıkıp bütün evi sarmadan durumu fark eden ve çocuklarını alıp dışarı çıkmayı başaran anne, muhtemel bir can kaybını önledi. Sokağa çıkar çıkmaz çığlık çığlığa yardım isteyen anne için komşular devreye girdi. Çağrılan itfaiye ekipleri yangını yarım saat içinde söndürdü. Fakat ailenin kaldığı ev kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, büyük şok yaşayan çocuklar gözyaşları içinde polislere yaşadıklarını anlattı. Bu arada hurda toplamaya çıkmış olan baba Aydın Kurt ise, evlerinde yangın çıktığını duyunca koşarak mahalleye döndü. Çocuklarının ve eşinin sağlık durumlarının iyi olduğunu gören baba bir yandan sevinirken, bir yandan da kış ortasında evsiz kaldıkları için ne yapacağını şaşırdı.
Eren Bozkurt İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...