Kafatası buldu sandı, polisi ayaklandırdı... Gerçek çok başka çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kafatası buldu sandı, polisi ayaklandırdı... Gerçek çok başka çıktı
YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da bir ev sahibi bahçesinde oluşan deliğin içindeki maddeyi kafatası sanıp polisleri alarma geçirdi. Gerçek polisler gelince ortaya çıktı.

Adana’da evinin bahçesinde tuvalet ve banyoyu yıkarken oluşan delikten baktığında taşı kafatası zanneden ev sahibi polisi alarma geçirdi. Ekiplerin olay yerine gelip zemini kazmasıyla gerçeğin çok farklı olduğu, görülen cismin kafatası değil taş olduğu ortaya çıktı.

KAFATASI DEĞİL TAŞ ÇIKTI

Alınan bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Ahmet Remzi Yüreğir Mahallesi’ndeki müstakil bir evin bahçesinde meydana geldi. Ev sahibi Mustafa Bulut, bahçede önceki yıllarda banyo olarak kullanılan bölümü balyoz ile kırmaya başladı. Bu sırada zeminde geniş bir delik belirdi. Delikten bakan Bulut, içerideki taş yığınlarının arasında kafatası olduğunu görünce durumu polise bildirdi.

Kafatası buldu sandı, polisi ayaklandırdı... Gerçek çok başka çıktı

Delikten bakınca şaşırdıklarını ifade eden Bulut, “Bu alanı yıkmaya başladık ve delik kendiliğinden belirdi. İçeri baktığımızda kafatası olduğunu gördük ve polise haber verdik. Dedemden kalan bir ev, yaklaşık 55 yıldır burada oturuyoruz. Böyle bir şey olduğunu bilmiyorduk” diye konuştu.
Adrese gelen ekipler, zemini kırarak genişletti. Yapılan çalışmada kafatası zannedilen cismin, taş olduğu belirlendi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...