Kadınlar hamama keyifle girdi, zehirlenerek çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kadınlar hamama keyifle girdi, zehirlenerek çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki bir hamamda, kadınlar bölümündeki 7 kişi zehirlenme belirtisiyle hastaneye kaldırıldı. Rahatsızlanan 3 kişiye ise ayakta tedavi uygulandı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Hamam sefası kısa süren kadınlar girdikleri hamamdan apar topar çıktılar. , İzmit ilçesi Kadıköy Mahallesinde bulunan bir hamamın kadınlar bölümünde meydana gelen olayda  hamama gelen bazı müşteriler fenalaşınca, hamam yetkilileri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. 

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

10 KİŞİ RAHATSIZLANDI

Sudan ve kokudan rahatsızlanan 10 vatandaş olduğu tespit edildi. 3 kişiye ayakta tedavi uygulanırken 7 kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Kötü kokunun sokağa sirayet etmesiyle de sokak tahliye edildi. 

Bölgeye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, kimyasal konusunda uzman itfaiye ekipleri de sevk edildi. Ekiplerin incelemesi devam ediyor. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...