Kadın cinayetleri bitmiyor! Biri eliyle boğdu biri bıçakla öldürdü

Kadın cinayetleri bitmiyor! Biri eliyle boğdu biri bıçakla öldürdü

YAŞAM Haberleri

Bir müezzin, kendisini bıçaklayan eşinin canına kıydı. Azerbaycan vatandaşı bir kişi de 18 yaşındaki sevgilisini hunharca katletti

Kocaeli İzmit’e bağlı 28 Haziran Mahallesi’ndeki bir camide müezzinlik yapan Zülküf G. (40) ile din görevlisi eşi Özlem G. (39) arasında önceki gece tartışma çıktı. Özlem G, kocasını boynundan bıçakladı. Kanlar içinde kalan Zülküf G. eşini boğarak öldürdü. Gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edilirken çiftin boşanma aşamasında olduğu ve olay esnasında iki çocuğunun odada uyuduğu belirlendi. Ayrıca Özlem G’nin daha önce darbedildiği gerekçesiyle kocası hakkında şikâyette bulunduğu ortaya çıktı.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da da Azerbaycan uyruklu V.O, birlikte yaşadığı Sevilay Kaya'nın (18) bıçakla boğazını kesti. Genç kız hayatını kaybederken V.O. polise teslim oldu. Cinayetin işlendiği evin duvarında "İhanetin bedeli ölümdür" yazısı dikkat çekti.

RABİA'YI YANLIŞLIKLA VURDUM
Antalya Manavgat’ta perşembe günü saat 02.00 sularında arabayla geçen Nazif G’ye husumetlisi olduğu ileri sürülen Hasan Hüseyin D. tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Saçmalar aracın arka koltuğunda oturan 19 yaşındaki Rabia Çerçi’nin göğsüne isabet etti. Ölen kızın cenazesini dün babası Bayram ile ağabeyi Erkan Çerçi gözyaşları içerisinde aldı. Ardından merhume dualarla defnedildi. Bu arada tutuklanan zanlı, korkutmak için ateş ettiğini, hedefinde Rabia’nın olmadığını söyledi. İHA

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...