İzmir'de ziraat arazisinde çıkan yangın kontrol altında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de ziraat arazisinde çıkan yangın kontrol altında

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de ziraat arazisinde başlayan ve ağaçlandırma sahasına da sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale edildi. Alevler kontrol altına alınırken bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Önceki günlerde Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan yangının ardından İzmir'in Çeşme ve Urla ilçelerinde de yangın çıkmıştı. Yangınlar yoğun müdahale sonucu kontrol altına alınmıştı. Bugün ise Manisa'da bir yangın çıktı ve kısa sürede müdahale edildi. Böylece korkulan olmadı. 

Şimdi ise İzmir'in Aliağa ilçesinde bir yangın çıktı. Yenişakran Mahallesi ile Bergama Kaşıkçı Mahallesi arasında bulunan ziraat arazisinde çıkan yangının sebebi henüz belirlenemedi. 

ŞİDDETLİ RÜZGAR YANGINI SIÇRATTI

Yenişakran Mahallesi ile Bergama Kaşıkçı Mahallesi arasında bulunan ziraat arazisinde çıkan yangının sebebi henüz belirlenemedi. Yangın, şiddetli rüzgarın da etkisiyle ağaçlandırma sahasına sıçradı. 

YANGIN  KONTROL ALTINDA 

Yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 5 helikopter ve 4 uçak havadan, 11 arazöz ve 2 su tankeri ise karadan müdahale etti. Yangın, ekiplerin dikkatli çalışmaları sonucu kontrol altına alınırken bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...