İzmir'de vahşet! Cesedi valize koyup ateşe verdiler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de vahşet! Cesedi valize koyup ateşe verdiler

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de yol kenarında çıkan yangın üzerine itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü ve ateşe verilen valizden erkek cesedi çıktı.

İzmir Bornova'da tüyler ürperten bir olay yaşandı. İzmir Çevre Yolu Işıkkent yol ayrımı çevresinde otoyol kenarındaki yeşillik alanda yangın çıkması üzerine görenler durumu ihbar etti. Olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yeşillik alanın küçük bir bölgesinde etkili olan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldükten sonra yanan alanda bulunan bir valiz ekiplerin dikkatini çekti.

VALİZDEN ERKEK CESEDİ ÇIKTI

Yangından sonra farkedilen valiz ekipler tarafından incelendi ve valizin içinde erkek cesedi olduğu anlaşıldı. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri ise gelerek bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

İzmir'de vahşet! Cesedi valize koyup ateşe verdilerCesedin kime ait olduğunu belirlemek, şüpheli veya şüphelileri belirlemek için çalışma yürütülüyor.

JASAT DEVREYE GİRDİ

Yapılan incelemede cesedin üzerinden kimlik çıkmazken, 40’lı yaşlarda olduğu öğrenildi. Jandarma Dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, olayla ilgili şüpheli veya şüphelileri yakalamak için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Valizden çıkan ceset, olay yerinde savcı tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...