İzmir'de motosikletler devrildi, 3 ölü

/ Kaynak: İHA
İzmir'de motosikletler devrildi, 3 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerlere çarpan motosiklet devrildi. Yakınında bulunan başka bir motosiklet ise ona çarpınca 3 kişi öldü.

İzmir Çevre Yolu'nda iki spor motosikletin devrilmesi sonucu 3 kişi öldü. İlk belirlemelere göre, Balçova'dan Gaziemir istikametine giden ve sürücüleri henüz tespit edilemeyen 09 BD 518 plakalı motosiklet ile 35 EB 0791plakalı motosikletten biri, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak nbsp;bariyerlere çarpıp devrildi. Ardından yakınında bulunan diğer motosiklet de devrilerek sürüklendi. Polis ekipleri olay yerine gittiğinde, 150 metrelik alanda 3 kişinin parçalanmış cesetleriyle karşılaştı. Yol kapatılarak, trafik alternatif yollardan verildi. 35 EB 0791 plakalı motosiklet, kazanın gerçekleştiği yerin yaklaşık 500 metre uzağında bulundu. Kazada hayatını kaybedenlerden ikisinin Serkan Biter (37) ile Cafer Salarman (41) olduğu, diğerinin kimliğinin henüz tespit edilemediği öğrenildi. Her üç kişinin de kask takmış olduğu kaydedildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...