İzmir'de hatalı sollama yapan sürücü dehşet saçtı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
İzmir'de hatalı sollama yapan sürücü dehşet saçtı, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

İzmir'de hayalı sollama yapan sürücü başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı, feci kazada 1 kişi canından oldu 6 kişi de yaralandı.

İzmir'in Urla ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 19.30 sıralarında Balıklıova Mahallesi Karaburun Yolu'nda meydana geldi. Urla'dan Karaburun istikametine seyir halinde olan C.A. idaresindeki araç ile hatalı sollama yaptığı öne sürülen ve Karaburun'dan Urla istikametine seyir halinde olan O.A. idaresindeki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki araç da hurda yığınına dönerken, diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve AKS ekipleri sevk edildi.

KAZA YERİNDE CAN PAZARI YAŞANDI

Meydana gelen feci kazada araç içerisinde sıkışan toplam 7 kişi AKS ekipleri tarafından sıkıştıkları araç içerisinden çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede C.A. yönetimindeki araçta bulunan Emine A.'nın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Emine A.'nın cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Aynı araçta sürücü C.A., B.A. ve A.S.A. ile diğer araçta bulunan sürücü O.A., Z.A. ve R.A. ise yaralı olarak ambulansla Urla Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazanın ardından yolun bir bölümü trafiğe kapanırken, kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından trafik yeniden normale döndü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...