İzmir'de damat dehşeti: Eşini, kayınvalidesini ve komşularını öldürdü

Düzenleyen:
İzmir'de damat dehşeti: Eşini, kayınvalidesini ve komşularını öldürdü

YAŞAM Haberleri

İzmir’in Bayındır ilçesinde bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşini, kayınvalidesini silahla vurarak öldürdü. Sesleri duyarak dışarı çıkan bir komşu da damadın hedefi oldu.

 Olay, akşam saat 19.30 sıralarında Hacı İbrahim Karaselvi Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre Hüsnü Tümen, kayınvalidesi Serpil Palalı'nın evini bastı. Şahıs, burada bulunan boşanma aşamasındaki eşi Serap Tümen ile kayınvalidesine silahla ateş açtı. Anne kız kanlar içinde yere yığılırken damat dışarı çıktı. Bu esnada, sesleri duyup olay yerine gelen komşu Hamza Kuzucuk da damadın kurbanı oldu. Hüsnü Tümen, Kuzucuk'u da vurdu. İhbar üzerine bölgeye gönderilen sağlık ekipleri Serpil Palalı ile Serap Tümen'in öldüğünü belirlerken yaralı komşuyu Bayındır Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır olan Kuzucuk, İzmir'de başka bir hastaneye sevk edildiği sırada can verdi. Öte yandan zanlı, kısa süre içinde suç aletiyle birlikte akalandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...