İzmir'de çöp ev şaşkınlığı: İki günde zor temizlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de çöp ev şaşkınlığı: İki günde zor temizlendi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de kötü koku şikayetleri üzerine adrese giden ekipler, üç odalı apartman dairesinden iki günde 12 ton çöp ve eşya çıkardı.

İzmir'in Konak ilçesinde mahalle sakinleri, bir apartman dairesinden gelen kötü kokular nedeniyle belediyeye şikayette bulundu. Olay yerine giden ekipler, üç odalı dairenin içerisini görüce şaşkınlığını gizleyemedi.

4 KAMYON DOLUSU ÇÖP

Adrese giden ekipler, tavana kadar eşyalarla dolu bir evle karşılaşınca şaşırdı. Yıllardır yalnız yaşayan ev sahibini ikna eden ekipler, hızla temizliğe girişti. 

Üç odalı apartman dairesinin tüm odalarını kullanılmaz durumdaki ev eşyaları, giysiler, plastikler, atık elektronik eşyalar ve hurdalarla tıka basa dolduran vatandaşın evi, iki gün süren çalışmaların ardından temizlendi. Evden 4 kamyon dolusu, yaklaşık 12 ton atık eşya ve çöp çıkarıldı. Temizliğin ardından daire tepeden tırnağa dezenfekte edildi.

İzmir'de çöp ev şaşkınlığı: İki günde zor temizlendi

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...