İzmir göle döndü

İzmir göle döndü

YAŞAM Haberleri

İzmir’de 2 günden bu yana etkisini sürdüren sağanak yağmur sebebiyle alt geçitleri su bastı, araçlar yolda kaldı, zincirleme kazalar meydana geldi.

Bornova’da Osman Kibar Altgeçidi yoğun yağış sebebiyle sular altında kalırken, sürücüler geçide girmekten son anda vazgeçince zincirleme kazalar meydana geldi. Kazalarda araçlar hasar gördü ama ölen ya da yaralanan olmadı. Bornova’da Mersinli mahalle muhtarı Hasan Hüseyin Bayduğa, 13 yıldır aynı çileyi çektiklerini, yetkililere seslerini duyurmaya çalıştıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını ifade etti. Halkapınar’da bulunan ve daha önceki yağmurlarda da su baskını yaşanan Yunuslar Alt Geçidi’nde de manzara değişmedi. İki aracın suda mahsur kaldığı alt geçitte belediye ekipleri tahliye çalışması yaptı. Yağışların pazar sabahı etkisini kaybedeceği ifade edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...